13/04/2010

Evening out in Frankfurt


Eilen illalla lähdimme kaupungille illastamaan ja hieman katselemaan ympärillemme. Löysimme soman paikan josta sai hyvää olutta ja paikallista ruokaa. Kynttilänvalo ja trendikäs puusisustus ei myöskään ollut pahitteeksi. Tosin kunnollisen ruuan ja koko päivän matkustamisen jälkeen oli haukottelu niin voimakasta, että oli pakko päästä nukkumaan eikä enää iltarientoihin. Kuulimme aamulla, että kilpailussa toiseksi tulleet olivat olleet tanssilattialla aamuviiteen asti. No jaksettiinpahan tänään katsella kilometritolkulla valaisimia :)

We went yesterday evening to eat German food, drink good beer and to enjoy each others company in candle light.

3 comments:

Alma said...

Hihii, ja tämä on sitten se naisellinen tuoppi!:) Ihanan iloinen tyttö, kivoja kuvia.:)

Saara said...

Alma: Fra itseasiassa on joutunut monesti mainitsemaan "kato se on suomalainen. Suomessa tytötkin juo kaljaa" kun sen kaverit ihmettelee, etten otakaan pinkkiä drinkkiä janoon ja kaadan vielä oluen nopeammin kurkkuun kun he. Mutta hei, ei kaikessa voi olla niin supertyttömäinen? eh?? :) Ja kiitos, olen aina iloinen kun pääsen poikaystävän kainaloon...

Alma said...

Hihii, kivoja stereotypioita. Vaikkakin tytöt ehkä yleisimmin juo Suomessakin muut akuin olutta, niin just jonain istuskelujuomana se vois olla just hyvä. Paitsi mulle, kun mä en ole siitä vieläkään oppinut tykkäämään. Mut ehkä joku päivä.