08/12/2013

Mr. Morgan's Last Love

Luin Eeva Kolun blogista elokuvasta nimetlä Mr. Morgan's Last Love tai suomennettuna Viimeinen rakkaus ja päätin katsoa elokuvan. 


En ole vielä koskaan löytänyt elokuvaa joka pääsisi sijalle 2 Amélien jälkeen. 


Amélie on paras elokuva ikinä tehty ja sen jälkeen on kovasti tyhjää ja sitten voisin listata hyviä elokuvia mutta Mr. Morgan's Last Love pääsee heti Amélien jälkeen kärkeen.


Ihana.


Pidän elokuvista joissa on hyviä vuoropuheluita ja rakastan elokuvia joissa on mahtavia vuoropuheluita ja Mr. Morgan's Last Lovessa on ihan suunnattoman hyviä vuoropuheluita.


 Ja Pariisi on niin kaunis.


Seuraava asia josta pidän elokuvissa on oudoista tapaamisista jossa kaksi tuntematonta henkilöä oppii tuntemaan toisensa täysin sattumalta ja löytää jotain etsiimäänsä siitä henkilöstä. 


Ja pidän elokuvasuhteista jossa ystävyys on se syvällisin tunne eikä vain jenkkichicflickmäisesti se yhden illan rakkaussuhde.


Michael Caine on vanha, sureva leski Mr. Morgan ja Clémency Poésy on yksinäinen ja kaunis Pauline ja Gillian Anderson on koppava Mr. Morganin tytär ja Justin Kirk on Mr. Morganin komea ja rakastettava poika. 


Saa muuten itkeä. Ja elokuvassa on todella hyvä suutelukohtaus.

4 comments:

Maria said...

Tack för tipset! Här har du ett från mig:

Th Intouchables. Fransk även den. Garanterar många goda skratt o även en tår.
http://www.imdb.com/title/tt1675434/

Ha det gott,
Maria

Saara said...

Maria: Tack för tipset :) Fra tittade på den nyligen och meddela efter det till mig, hans syster och hans mamma att vi måste också se den :) Så om ni båda två har rekommenderat måste jag ju faktiskt ta och kolla!
Tack för tipset :) :)

iinis said...

Ihana postaus! BÖR!

Saara said...

iinis: ihana bör elokuva :)