26/10/2013

Wallpaper City Guide HelsinkiKööpenhamninan lentokentällä käyn aina Illum Boligshusin kaupassa. Lentokentän pikkuputiikista löytyy kaikkea; Wallpaperin kaupunkioppaita, tanskalaisten korusuunnittelijoiden koruja ja Ferm Livingin aivan ihanan värikkäitä kulhoja.

Inhoan yleensä matkaoppaita koska silloin päätyy aina epäaitoihin turistipaikkoihin jonottamaan mutta Wallpeperin kaupunkioppaat ovat kivoja. Ne antaa paljon ideoita, ovat aina ajan tasalla ja kasa värikkäitä Wallpaper oppaita ovat ihana sisustuselementti :)

Ostin alennuksesta vuoden 2012 Helsinki-oppaan ihan vaan lentokone-lukemseksi (koska koneeni oli myöhässä) ja vähänkö sivistyin! En tiedä johtuuko se siitä, että en ole asunut Helsingissä kolmeen vuoteen vai kävelenkö aina vaan silmät kiinni, mutta haluan brunssille Aschan Café Jugendiin, haluan käydä Alvar Aallon talossa, illallisella Ateljé Finnessä ja Gaijinissa, syödä Riipisen karhupateeta ja paeta Saariselälle hotelli kakslauttasen lasi-igloon yöksi.

Muuten kun matkustan jonnekin rakastan eri blogien kaupunkioppaita koska nuoret naisbloggarit tietävät yleensä juuri mistä pidän. Olen Pariisin matkaa varten lukenut Sandra Beijerin Parisguide 2.0:llaa, Elsa Billgrenin Pariisin vintagekauppa-vinkkilistaa ja erilaisten ranskalaisten muotibloggareiden kuvista bongannut kivan näköisia kahviloita ja ravintoloita. Parastahan on itse löytää sitä jotain, joka sopii juuri siihen tilanteeseen- mutta ei se vinkkilista takataskussa ainakaan pahenna tilannetta :)

2 comments:

Jenni said...

Helsingistä on olemassa vähän erilainen kaupunkiopas nimeltä "You should be here". Siinä on tosi hauskasti kirjoitettuja juttuja missä käydä ja muutenkin Suomen kulttuurista.

Saara said...

Jemppa: onks se sellanen pinkki? oon varmaan nähny! Eli eka se pikkutuhma Wien-matka ja sen jälkeen Suomeen??? ;)