18/08/2013

Sunnuntain aamuajatukset


Löysin hauskan reseptin, jota kokeilin eilen kanan seuraksi: herneitä (laitoin jäisiä herneitä paistinpannuun valkosipulinkynsien kera ja poistin valkosipulit sulamisen jälkeen) joiden sekaan laitoin manteleita, valkoviinietikkaa (ihan pikkutilkan), mustapippuria ja suolaa. Oikein maukasta ja hauska uusi yhdistelmä :)

Tazan blogista löysin 2 hauskaa asiaa:
1. Ashton Kutcherin Teen Awards- kiitospuheen 
2. Valokuvia ballerinoista "normitilanteissa". Lemppari: lentävä aasialainen :)

Perjantai-iltana kävin Nicolan, Stefanian, Lorenzon, Antonion, Utkumin, Bettan ja Fran kanssa sushipaikassa jossa oli todella hyvää sushia. Paikan nimi on Murasaki. Vinkiksi Tukholmanmatkustajille.

Eilen kävin Bettan, Alicen, Diegon, Nadinen ja Fran kanssa kulttuuritalolla kuuntelemassa esitelmää Tukholman arkkitehtuurista ja kuuntelimme myös keskustelua kestävästä rakentamisesta. Sen jälkeen menimme tapas-paikkaan nimeltä Cucaracha, jonne myös Stefania liittyi joukkoon. Tapakset olivat mielettömän hyviä mutta espanjalaiset paikanomistajat tekivät työnsä niin rennosti että saimme ateriamme nenän eteen kello 22:30!

Nyt lähden työmatkalle Saksaan, matkan nimi on "olutta, schnitzeliä ja hätävalaistusta" ja seuranani on 9 ukkoa. Huhhu ja huokaus :)

No comments: