28/06/2013

Päivityksiä ja instagrammeja.


1. Näin tämän ihanan Moto Guzzin moottoripyörän Comon kaupungissa viime perjantaina.
2. Lähdimme päiväretkelle Comolle kun oli kaunis päivä ja teki mieli nähdä jotain muutakin kuin Milanoa.
3. Ainahan se mun nimi kirjotetaan väärin, paitsi Suomessa. Tämä muki lähti mukaan Wienin Starbucksista. Wienissä oli sadetta ja tuulta ja kymmenen astetta, joten kuuma Earl Gray tee lämmitti mukavasti tiistai-iltana. Ruotsissa muuten ihmiset lausuvat mun nimen noin neljällä aa:lla, koska laskevat muutenkin aina leikkiä että suomalaiset laittaa liikaa vokaaleja joka paikkaan.
4. Comossa löysimme ihan mahtavan geokätkön ja järven rannassa oli ihania puuveneitä. 
5. Viime viikolla söimme kolleegani Eliaksen kanssa Oslossa illallista ihanassa Oliivipuutarhassa.
6. Näkymä Brunatesta Comon järven ja kaupungin yli. Brunatessa oli ihana lounastaa kun siellä oli juuri sopiva sää. Yritin bongata George Clooneytä tuloksetta.
7. Löysin sattumalta Paholainen Pukeutuu Pradaan jatko-osan lentokentältä ja tässä ahmin kirjaa Köpenhamninassa Joe's juicen (appelsiinia, mangoa ja passionhedelmää) kera.
8. Milanossa sunnuntaina.
9. Wienin toimistomme on ihan tuomiokirkon vieressä ja sain sopivasti hotellihuoneen josta söin aamiaista tuijottaen suuren kirkon kelloja.


Muuta:
1. Airbnb apissa on listattuna suosituimmat kohteet ja niistäpäs löytyy hauskoja sisustusideoita! 
2. Jossain naistenlehdessä oli listattuna kuumimmat kappaleet joten kuuntelin ne youtubesta läpi ja yksi tarttui mukaan! Tom Odell ja Another Love.
3. Frooshit on vaan niin piristävän hassuja ja hyvänmakuisia :) Oon jäänyt koukkuun tohon niin-ihanan-nimiseen "Ditch the Love Handles", (jonka nimi on myös jossain maissa "Look Good Naked" ) juomaan jossa on kookosta, banaania ja ananasta. Täydellisen hömppää :)
4. Lemppariapit tällä hetkellä (airbnb:n lisäksi):
- Vine (vähän kun Instagram mutta filmipätkille ja ilman filttereitä. Nythän tosin Instagrammissakin on filmimahis)
- Osom (kirppis, mutta apissa, Instagram tapaan. Ostin jo 3 eurolla topin jossa on pitsiä ja röyhelöitä ja joka oli päällä Wienissä).
- Steremood (kerrot millä tuulella olet ja saat valmiin soittolistan).


Oikein ihanaa viikonloppua! Itse olen niin loppu kaikesta matkustamisesta etten malta osottaa että pääsen rentoutumaan ja tekemään jotain ihan muuta kun istua tietokoneen äärellä tai lentokoneessa. Siksi lähdenkin kattovaellukselle...! :)

2 comments:

iinis said...

INGIS, sinä senkin söpöliini! Olen aivan hurmaantunut tästä postauksesta, se oli mittatilaustyö mulle. BÖR <3

Saara said...

haha :) oot hupsu :)