07/04/2013

Viime aikoina


1. Listalle oli kertynyt kaikenlaista asiaa hoidettavaksi. Hauskimmat niistä oli käydä Skatteverketillä (eli Kelalla) koska Skatteverketillä aina tapahtuu. Tällä kertaa noin 70-vuotias ruotsalainen arvon nainen löi noin 60-vuotiasta ruotsalaista naista kepillä päähän koska meinasi ohittaa jonossa. Toinen hauska oli soittaa Itävaltalaiseen Internetyhtiöön. Kysyin jos asiakaspalvelija mahdollisesti puhuisi englantia. Hän vastasi hyvin selkeästi "Nein!" Kysyin mielestäni kohteliaasti jos hänellä olisi englantia puhuva kolleega johon hän vastasi hyvin koppavaisesti "onko sinulla saksaa puhuva kolleega?". Aloin nauraa ääneen ja sain saksaksi selitettyä asiani. 

2. Tuotedesigniin pitäisi aittaa enemmän aikaa ja vaivaa, Frooshin mehut ovat niin hauskoja :)

3. Tein todella hyvää lohta yksi päivä, laitoin siihen karviaismarjoja ja savustettua suolaa.

4. Marimekko <3 font="">

5. Kävin Beyond Retrossa, koska kuukauden päästä on Vintage-häät. Ostin pitsihanskat ja hatun 1940-luvun teemaisesti. Vaikka kuulemma tuota huntumaista osaa saisi häävieraat  käyttää 40-luvulla on se mielestäni hieman liian morsiusmainen vieraan hatuksi ja ajattelin kiinnittää sen hattuun.

6. Pidin perjantaina "pekkasen" jolloin hoidin kaikkia niitä asioita. Kun sain asiat hoidettua ostin kahvin ja menin shoppaamaan ja jotenkin onnistuin saamaan täydellisen kirjakohtauksen koska samalla kun ajattelin että ah, olenpas onnellinen käänsin pahvimukia ja huomasin siinä tekstin "Lycka".

7. Naapurissa on ranskalainen lastentarha jossa oli ihanasti koristeltu ikkuna.

8. Perjantaina kävimme Pasqualen, Nicolan ja Fran kanssa Södra Teaterissa yksillä ja sen jälkeen myös Roberto liittyi joukkoon ja kävimme Da Luigilla pizzalla. Södra barenissa oli palmu.

No comments: