30/03/2013

Edelliset Instagramit

Viime viikon maanantaina pidin Oslossa koulutusta.
Tukholmassa on paistanut aurinko (kuva 2).
Tiistaina lensin Itävaltaan (kuva 4) ja olin kokouksessa ja pidin esitelmää ja join olutta Ralfin kanssa kuten vanhoina "hyvinä" aikoina.
Keskiviikkona olin konferenssissa ja söin illallista Jennin, Pirjon, Kirsin, Heidin ja Samin kanssa. Säälin vähän naapuripöydän naisia koska meistä lähti ääntä.
Perjantaina lennettiin Suomeen ja nautin Suomalaisista sanomalehdistä lentokoneessa (kuva 1). Suomessa vietimme viikonlopun Päijänteen ympäriajoissa (kuva 8). Juuso ajoi 800 km endurokilpailun ja me muut olimme kannustusjoukkoina mukana.
Mietin yhä polkupyörälleni nimeä (vespa oli Julle, kevytmoottoripyörä Wallu ja  Volkswagen Golf auto Gulle) (kuva 3). Ehkä Stålhästen voisi olla Stålle.
Kaikessa tässä matkustamismyräkässä olemme muuttaneet ja miettineet mitä Eclisseille (kuva 5) kavereiksi uudessa asunnossa.
Olemme etsineet geokätköjä ja saaneet italialaisilta ystäviltämme yhden travel bugin Madridista jolle etsimme uutta kätköä Tukholmasta (kuva 6).
Ja rankan työviikon jälkeen johon kuului deadlineja ja kokouksia isojen pomojen kanssa maistui belgialainen olut aika hyvälle (kuva 7).No comments: