04/11/2012

Veckoslutet

Det här är Roberta och Alessandro...

... och de spenderade helgen i Stockholm med oss. (Varför stirrar den ena mannen så argsint på oss?)

Vi gick omkring Stockholm, såg de gula löven falla, solen gassa, tog promenader lite här och där och fotograferade, modifierade bilderna och delade dem med varandra.


Vi såg alla världens roliga detaljer, som en regnbåge, pumpor, människor som satt ute i filtar opch drack ångande te...


På fredagen hade vi Afterwork med nästan hela gänget på Bara Bistro Bar (Pasquale, Martina, Betta, Miren, Erik, Maria, Roberto, Nicola) fortsatte till Kvarnen för att ha middag (Claudia, Jerry och Giuliano kom också för att äta) och så gick ännu Claudia, Nicola, Roberta, Ale, Fra och jag till Gondolen för jag berättade att där finns stans bästa Strawberry Margaritas och det instämde flickorna med också!


På lördagen tog vi en skön promenad i Södermalm, cachade lite, åt på Urban Deli skagenröra (verkar bli ett stammisställe...), tog färgan från Slussen till Djurgården och fick nästan springa in i Rosendals trädgårds växthus eftersom regnstormen överraskade oss... men där är ju så mysigt så det gjorde ju ingenting :)


På lördagen badade vi också bastu och åt en middag med allting blandat som kära gästerna ville pröva på. Det blev gravlaxsmörgåsar och laxsoppa till förrätt, 3 olika sorters potatis (ungspotatis i folie, ungspotatis med rosmarin och ungspotatis med salvia), renskavsgryta gjort på öl och laxfile med västerbottensodt och timjam till varmrätt och kladdkaka till efterrätt.


Och söndagen inleddes med en långpromenad i hagaparken och slutades med lunch före Ale & Bobby åkte hem. Underbart med trevligt sällskap :)

2 comments:

Roby! said...

Peccato che noi non capiamo niente di quello che hai scritto :( miss you <3

Saara said...

Ma non è importante, le fotografie sono i migliori ;)