05/11/2012

ajatukseni kaukana odessassa


Töissä suljin tänään työhuoneeni oven, laitoin Ultra Brata soimaan ja lauleskelin epävireisesti mukana kovalla äänellä. Suomi-ikävä kenties.

Tulin siihen tulokseen että jos ensi kesälomalla haluaa matkustaa jonnekin, niin kannattaisi alottaa tällaisten sivujen lukemisen... ei kai mikään ole mahdotonta jos Lordikin voitti Euroviisut.  

Niotillfem blogissa oli kuva Olut-Bloody-Marysta, joka näyttää supersöpöltä mutta vaikuttaa maistuvan ihan superpahalta. Tosin haluaisin tuollaisia laseja. Niitä pulpahtaa esille aina silloin tällöin myös cupcakes and cashmeressa. Jonka korot on myös taivaalliset.

Näitä HAYn tuoleja kuusi kiitos ja Artekin Table 90B (mieluiten kuluneena ja vahattuna) sohvapöydäksi kanssa. Kiitos kiitos.

Tän värisiä housuja himoitsen myös.

Tukholmassa tapahtuu kaikenlaista hauskaa tulevina viikkoina. Yksi niistä on valojuhla Rosendals Trädgårdenissa, jossa sattumalta vierailimme äidin kanssa vuosi sitten. Koko talvinen ruusupuutarha saa nauttia kynttilänvalosta illan ajan. Ja Brunch & Kirppis tapahtuma alkaa ensi viikonloppuna :) :)Laskin että iPhonessani on 74 appia ja yllätyin. Olisin arvannut 20. Niistä on pop: Leme Cam (kuvankäsittely), Wander (random matkaoppas päiväksi), SATS ja AutoRap (hyvä piristys tylsiin kokouksiin!).

Karl Lagerfeld suunnitteli Orreforsille laseja ja nehän on aika hauskoja.


Ja teille, jotka ette ole FB tuttavuuksiani, eikö tällaisia sydämenmuotoisia kananmunansiivuja pitäisi saada joka aamu? :)

2 comments:

Anonymous said...

tähän ei voi kommentoida kuin:
BÖR <3!

Saara said...

bör :)