12/11/2012

Kirpparilta


Tukholman kirppiskulttuuri on erittäin paljon Helsinkiä jäljessä, vaikka ironisesti kyllä Tukholmassa on suuri kirppuongelma !! Helsingissä kävin useasti Valtterissa tai Hietsun kirpparilla sunnuntaiaamuisin ja yhdistelin kirppiskäyntiä mieluisasti aamukahviin Iinan kanssa.

Tätä olen kaivannut todella paljon. Uusia vaatteita, koruja ja sisustuselementtejä löytyy aina kaupasta mutta kirpparilta voi ostaa aina sitä jotain, mitä haluaisi kokeilla mutta mistä ei halua maksaa täyttä hintaa.

Tosin plussaa täytyy antaa Tukholmassa yhdelle asialle: kirpparilla myytäville huonekaluille, astioille, valaisimille ja muulle sisustustavaralle. Designvalaisimia ja astiastoja löytyi paljon ja kohtuulliseen hintaan.

Tänään olenkin pukeutunut pöllökoruun ja mustaan isoon sormukseen. Näistä taitaa tulla talven vakkaripari. (Huomasin vaan ettei mitkään korvikset sovi, täytyy siis metsästää niitä ensi sunnuntaina..!)

2 comments:

Anonymous said...

Terkkuja Kiinasta.

Ihana pöllökoru! :-)

Valtterin kirppis joutuu muuttamaan, sen tiloihin aukeaa jonkun sporttikeskuksen tilat. :-( Ei varmaan löydy Helsingin keskustasta vastaavia tiloja, joten saa nähdä kuinka kauas joutuvat sen siirtämään.

t.Jenni

Saara said...

kiitos :) ja kiitos :) ja nyyh :'(