18/08/2012

Rajatonta musiikkia


Eilen kävimme Ellin kanssa The Real Group festareilla Rajattoman ja Swingle Singerseitten keikalla. Zero8 oli lämppärinä. Zero8 oli mulle uusi tuttavuus, mutta mukava sellainen :) Mieletön määrä nuoria puvuun pukeutuneita miehiä ei nyt yleensäkään ole oneglma ;) Rajaton oli seuraavana ja lauloivat vaan niiiiin hyvin. Iho oli kananlihalla ihan jatkuvasti ja Ellillä taisi tulla tippa linssiin. Esittivät kappaleita edelliseltä albumilta ja ekaa kertaa livenä seuraavalta lastenlaululevyltä jänö-jussin mäenlaskun ja se vasta olikin hauska! Saimme nauraa oikein kunnolla! Vaikka Rajaton yritti lopettaa keikkansa niin yleisö ei antanut. Seisten taputettiin ryhmä lavalle ja joutuivat esiintymään sen verran ettei jäänyt aikaa tauolle :) :) Swingle Singers oli seuraavana. Eilen en vielä tunnistanut, että ryhmähän on se, kenen lauluja mulla on iPodissani. Ups :) Eivät olleet mitään verrattuna Rajattomaan mutta hyviä ja hauskoja kumminkin.

Hauska yksityiskohta festareista; kierrätys oli teemana ja jokainen esiintyjä oli ostanut esiintymisvaateensa kirpparilta ja näyttivät erittäin 70-lukuisilta :)

3 comments:

Jenni said...

Aika hauskaa ja hienoa, että kaikki esiintyjätkin olivat pukeutuneet kirppiskamoihin. :-)

iinis said...

Oi ihanan kuuloista! Mennään joskus yhdessä Rajattoman joulukonserttiin <3

Saara said...

Jebatus: joo, ne oli tosi hupsunhauskan näköisiä ja sitten ne vielä esitteli että minkä merkin asia, mitä maksaisi uutena, kuinka vanha on ja paljonko ne makso. Englantilaisille oli tärkeetä että ne oli käyttämättömät ja makso VAAN niin ja niin paljon. Rajattomalle oli tärkeintä ikä :) "tää on vieläkin hyvässä kunnossa vaikka on 60-luvulta!" jne :)

Iinis: No mennään todellakin jos vaan tulee mahis!