04/12/2011

Pellonpeikko


Vähän aikaa sitten onnistuin pesemään silloisen iPodini pesukoneessa. Olin palannut asunnolle rankan lenkin jälkeen ja uuvuksissa viskasin vaatteet iPodineen pesukoneeseen. 

Se ei toiminut enää sen jälkeen.

Halusin uuden iPod Shufflen, koska pidin paljon pienestä koosta nimenomaan urheilutarkoitukseen puhumattakaan mahtavasta kiinnitysmekanismista. Tosin on aina välillä oli harmillista, ettei Shufflella ollut näyttöä. En ollut käynyt Applen sivuilla kuukausiin ja en todellakaan tiennyt millaisia malleja iPodista oli nytten saatavilla ja ilahduin suunnattomasti kun löysin uusimman iPod nano mallin- pienikokoisen, saman kiinnitysmekanismin omaavan ja näytöllisen soittimen. Värivalinta oli helppo kun oli saatavilla Special Edition punainen väri :)


Tosin Ruotsiin voi tilata vaan kruunuissa ja hinta oli kuusikymmentä euroa enemmän kun jos iPodin tilaisi Suomeen ja seitsemänkymmentä euroa halvempi jos sen tilaisi Italiaan. Fra siis tilasi podin mulle ja sain sen eilen kun Fra vihdoin pääsi Tukholmaan (peruuttujen lentojen, tarpeettomien hotteliöiden jälkeen...).


Ja siinä on Fran keksimä kaiverrus.


Pellonpeikko. 


Ensimmäinen sana, jonka Fra oppi suomeksi. Hän siis kutsuu mua sillä nimellä.
No comments: