18/05/2011

Me yhtenäistämme


Jenni on vaan niin mahtava. Ennen kun tapasin Jennin, en uskonut ikinä löytäväni toista suomalaista Vorarlbergin alueelta, täällä Itävallassa. Kun kuulin Jennin olemassaolosta, pidin asiaa aivan suunnattoman ihmeellisenä, että toinen suomalainen, täällä! Kuka on edes kuullut tästä paikasta ennen?

Mutta Jenni löytää lisää täällä asuvia suomalaisia vähän samalla nopeudella kun suomalaiset tekivät maaleja maailmanmestaruusfinaalissa (hah :) pidittekö vertailustani? hihi). Siis täällä on ihan mielettömästi suomalaisia!

Niin Jemppa keksi, että mehän voitaisiin kaikki muuttaa samalle alueelle, ylläpitää sillä alueella suomalaista kulttuuria, vähän niinkuin monessa isossa kaupungissa on Chinatown. Tässä juuri näin päiväunta, että sieltä löytyuisi ainakin leipomo, josta saisi juuri leivottuja karjalanpiirakoita. Ja muutama Suomi-baari. Ja ainakin Marimekon ja Artekin kauppa. Ja kirjakauppa. Tai kirjastokin olisi ihan hauska :) Ja muutama sauna. Ja keskiviikkosin ja lauantaisin olisi illalla hulinaa. (Muuten täällä mennään ulos aina torstaisin). Ja niinä öinä saisi vapaasti örveltää. Ja jos sinne saisi tuoda vähän suomenruotsalaista kulttuuria, niin snapsilaulut olis aika pop :) Voiskohan sinne istuttaa myös muutama koivu. Ainiin ja Fazerin karkkikauppa!

Mutta mahtavinta tässä kaikessa on se, että Jemppa keksi tälle paikalle nimenkin. Sisutown. Eks olis ihan maailman paras paikka? Sisutown!

4 comments:

Anonymous said...

No niin toi kuulosti niin hyvältä että minäkin voisin vanhana pikkasen dementissä asua ihan rauhassa sisutownissa.
Ihanaa!!! mam

Saara said...

mamma! grattis! din första kommentar :) :) välkommen till sisutown :)

Anonymous said...

Fasun karkkikauppa ja karjalanpiirakoita. Mmhhhh!! :-P

Jeba

Saara said...

Vois Jebakin vaihtaa automaattimarssit Fasun siniseen ja mä voisin hararstaa mariannesuklaata aina kun on mariannekengät jaloissa ;)