04/11/2010

Sellainen torstai

Huhhu, vihdoin kotona. Tää työviikko on ollut yhtä hullun myllyä. Eikä se vielä edes lopu. Tulin kotiin, laitoin kotiverkkarit päälle, keitin ison kupillisen kuumaa teetä ja avasin tsiljoona blogia. Kalastajan vaimosta löysin kyselyn ja ajattelin vastata siihen :)


1. Mitä vastasit pienenä kysymykseen "Mikä sinusta tulee isona?"  
Balettia tanssiva ratsupoliisi.
 
2. Mitkä olivat sarjakuvien/piirrettyjen lemppareitasi?
Luin Aku Ankkoja mutta tykkäsin enemmän Kalle Ankasta koska siinä oli aina ekana salapoliisitarina. Luin myös Asterixeja.


3. Lempileikkejäsi?
Ihan pienenä leikittiin veljieni kanssa Neste- öljyjalostamoa! Neste oli iso kivi jonne piti pyöräillä kolmipyöräisellä ja sitten kiivetä kivelle ja sinne vedettiin ylös köydellä ämpäreitä :) Tykkäsin myös parturoida. Leikkasin kaikkien Barbien hiukset ja ystäväni Martinan kanssa leikittiin kampaajaa. Kampaaja leikki alkoi aina siten että toinen sanoi puhelin äänen "ring ring" ja toinen vastasi "Salon X Pamela" :) :) Kerran kampaajassamme keksimme pestä hiuksemme 100 kertaa peräkanaa käyttämättä hoitoainetta, että niistä tulisi superkiiltävät...olipas harakanpesät...


5. Mistä urheilusta pidit/harrastit?
Balettia, ratsastusta ja taitoluistelua harrastin.


6. Ensimmäinen musiikki-idolisi ? 
Aerosmith. Kuulin Cryin' biisin MTV Music Awardseissa joskus ala-aste ikäisenä ja sen jälkeen nauhotin kasetille Aerosmithejä ja Bon Jovia.



4. Parhaat synttärisi ja miksi?
Pienenä aina jännitti kovasti synttärit ja joskus jouduin olemaan sinä päivänä koulusta kotona kun vatsaan sattui. Mutta muistan muutamat kivat synttäridiscot...



7. Paras joululahjasi/ muu lahja, jonka olet saanut?
Koirani Manda.


8. Mitä olisit halunnut elämässäsi tehdä, jota et vielä ole tehnyt? 
Halusin syödä illallista siinä Helsinkiläisessä ravintolassa jossa aina paloi lyhty ulkoseinällä. Silloin ajattelin, että voi vitsi kun olisi niin vanha että saisi ihan itse mennä ravintolaan. En oo vieläkään Omenapuussa käynyt.

No comments: