19/07/2010

Milano


Förutom min bilkatastrof hade jag ett underbart veckoslut i Milano. Jag hade så roligt att jag glömde totalt att fotografera! Jag var ute på NOX (ett av våra favoritställen) med Giulia, Marco och Fra och vi märkte att vi hade fast hur mycket att prata om. Tiden gick till småtimmarna utan att märka. Jag var hemma hos nonna och nonno (morföräldrarna) och beställde bland annat salame di cioccolato och budino tills jag nästa gång kommer på besök. Francescos nonna bakar otroligt goda grejer. Och speciellt glad blir hon när man frågar efter något speciellt. 

Fras mamma, Fra och jag var på marknad och hans mamma köpte mig en vacker och somrig kjol. Och så träffade jag ju Milo! Den underbare nyfödde som åt i all lung och ro på min hud och skrattade :) Vad annat? Jo, shoppade en aning med Ilaria och Christian, köpte några grejer från Zara Homes REA. Ochs å var det ju Serenas födelsedagskalas! Vi var säkert 30 personer och hade poolparty! Senare serverades det drinker, mat, födelsedagstårta och karaoke. Efter festen träffade vi ännu Fabio, Margherita, Giulia och Marco och drack några öl I Navigli. 

På söndagen tyckte Fra och jag att vi hade varit alldeles för sociala och spenderat för lite tid med varandra, så vi åkte omkring med Vespan I vackra landsbygden, stannade för att simma ett tag, åt supersmaskig lunch I en liten by och var så söta så. På kvällen körde jag sedan tillbaka till Österrike med Fras bil. Det var precis lika vackert att köra tillbaka, so matt köra dit. Det underbaraste jag sett (efter Gumbostrand och Jurmo) :)

Ps. Jag åt också den godaste sushin någonsin! Jag måste nästa gång kolla vad de innehåller och sedan göra själv och blogga om det... mmmmm jag kan inte förklara hur gott det var!

2 comments:

Kwil said...

a scooter, the sun, and a cobblestone street. perfection.

Saara said...

Yeah, I don't mind ;)