16/01/2010

j a k k u



Työmatkallani, työpaikkani ulkopuolella näyttää tältä. Winter wonderland.


Rakastan ulkona näkyviä lumimaisemia, ne ovat ihania. Mutta olen kuitenkin nyt alkanut tuntea sitä voi-kun-saisin-keveät-lenkkarit-jalkaan-tunnetta joka alkaa muhia pinnan alla aina jossain vaiheessa tammi-helmikuuta ja joka suorastaan räjähtää maaliskuussa, kun puen ohuemmat kerrokset vaatteita päälle ja vilustun :)

Kiva jakkuyhdistelmä on mielestäni supernaiselliset ja tyylikkäät korkokengät tai saappaat, farkut, siisti ja söpö bleiseri mutta vähän rock-henkisempi teepaita alle.


 Suurin syy tähän tunteen on bleiserit. Mulla on vaikka kuinka monta kivaa jakkua vaatekaapissa. Ne roikkuvat kivasti kaikki peräkanaa. Enkä ole edes ehtinyt niitä käyttämään oston jälkeen, koska vaihdossa Italiassa oli siihen liian kuuma ja Suomeen palattuani liian kylmä! Multa jäi siis vuonna 2009 syksyllä totaalisesti pois jakkusää!

Rock-henkisempi teepaita Replaylta.


 Itse en tykkää ahtautua talvitakkiin jakun kanssa ja pidän sitä liian monimutkaisena operaationa  ottaa jakku mukaan laukkuun ja vaihtaa se ylle työpaikalla tai minne ikinä menenkin ja riisun talvitakkini…

Mutta, onhan se sinänsä hauskaa unelmoida asukokonaisuuksista ja sitten riemaistua kun saa ne yllensä jokusen kuukauden kuluttua?

3/4osa hihainen jakkukin voisi olla ihan kevään piristys...


 Käytätkö sinä jakkua näin talvella? 

4 comments:

Fra said...

my second country is so beautiful

Saara said...

it is amazing at the moment!

Johanna said...

Natti kokonaisuus :)

Saara said...

Kiitos Johanna :)