01/06/2014

Magiska Maj-kvällar

Vår Vespa anlände till Stockholm på torsdag kväll. Det var helt underbart. Paketbilen med italienska registerplåtar stannade, vi packade ut Vespan och väskan med hjälmarna och Vespalåset, skakade hand, paketbilen körde iväg, testade om Vespan skulle starta- det gjorde den omedelbart och så körde vi iväg ut på Stockholmsgator. Allt inom 20 minuter.

Vilken känsla av frihet att ha Vespan här. Och vilken känsla av blandning av kulturer att åka omkring på Vespa i Stockholm.


Vi åkte på torsdagkväll till Nytorget 6 och träffade Betta, Alice, Diego, Roberto, Simone och Simones kompis och skålade för Vespan. Ja de skålade för en vanlig kväll med en drink, vi skålade med Vespan i tankarna :) Sedan åt vi middag på en Turkisk restaurang och det var jättegott.


På lördagen var vi på långutfärd... där vi på vägen hem stannade i Hammarby sjöstad för en kopp te. Vad roligt man kunde se Costa Pacific fartygets pipa bakom husen! Ser ni det gula?


Igår kväll var det en så magisk majkväll. Ovädret drog iväg men syntes ännu i horisonten och solen gick ner och lämande himlen alldeles röd och stan låg alldeles stilla...


Vi var på långholmen vid midnatt och det var bara så fint.


No comments: