29/05/2014

På senaste tiden...

Jag vet inte ens riktigt var jag skall börja- så mycket fint har hänt :) Så jag tror jag får visa upp bilder från min mobiltelefon och go from there.

Jag har varit på arbetresor lite här och där, bland annat i Falun där jag fick en rejäl historielektion av min kollega om hur Falukorven kommit till, vad som hände på gruvan, varför änkorna sålde alkohol från små luckor i husen och varifrån den kända röda målfärgen har sitt ursprung. 


Fras föräldrar hälsade på mina föräldrar i Finland och det var hur underbart väder som helst.


Vi var ute på Sveaborg och i gamla stan i Borgå och i Helsingfors var det restaurangdagen men en massa folk och roliga grejer.


På kvällarna var det mysigt att sitta i stranden och bara koppla av. Det var såndäna magiska ljusröda nätter som man märker bäst då man inte varit hemma på ett tag. 


Sedan var jag en sväng i London också. Vädret var kvalmigt och det såg ut som om hela himlen skulle falla ner. Men roligt var det och effektiva möten. Jag tycker väldigt mycket om mitt engelska team som jag jobbar med nuförtiden.


Sedan köpte jag Sandra Beijers bok, en vit kjol från Indiska och ett smycke.


Och fick en flygbiljett i handen och blev ombedd att bums och genast åka till Finland där jag hade en av de mest fantastiska dagar jag någonsin upplevt i mitt liv- min möhippa nämligen. Så underbart program som mina vänner hade ordnat, så så sp underbart.


Nästa morgon vaknade jag hos Martina...


...och fick en fantastisk frukost och sedan åt jag lunch på Navetta med mamma och pappa.


Och sedan åkte jag till Köpenhamn. I Köpenhamn bekantade jag mig med ett nytt designhotell som var jättemysigt, måste berätta mer om det snart och åt middag med min kollega på en jättebra sushirestaurang! Och sedan lärde jag en hel dag... och sedan lärde jag en annan dag och idag årkar jag inte alls lyssna på mig själv längre :)


Jag var faktiskt så trött igår att jag låste mig själv ut (glömde hemnyklarna på jobbet)... så jag fick vänta att Fra skulle komma hem för att rädda mig. Under tiden kom Giuliano hem från jobbet så han och jag gick till Vurma på en kopp te...


No comments: