31/12/2013

Viikko Suomessa.


Olimme Suomessa viikon ajan joulua viettämässä. Saunoimme lähes joka päivä (olipa ollut saunaa ikävä!), kävimme jouluaattona meressä uimassa, koristelimme kuusen, söimme jouluruokaa, pelasimme tuntitolkulla lautapelejä ja yritimme kaikin voimin olla huomaamatta että ulkona oli pikimustaa eikä kauniin valkoista hankea.


Tapasimme Juuson ja Riikan koiranpennun Nanin ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä :) Kävimme Ida serkun luona kahvilla, keskustassa alennusmyynneissä käyttämässä lahjakorttejamme (hankin vihdoin Marimekosta espressokuppiparin joka on puuttunut astiastosta ja oranssipilkullisen ihanan pitkän yöpaidan!) (ja Stadiumista juuri ne treenikengät joita olen himonnut jo kauan ja olipat puoleen hintaan hyllyssä...)


Kävimme Torissa syömässä (josta olen kuullut monesti mutta en ikinä vielä käväissyt) Fran, Pyren ja Teemun kanssa ja sitten oli se hauska ilta kun Joonas, Elli, Jaana, Laura, Juuso, Riikka, Martina, Jan-Erik, Fra ja minä joimme Eerikinkadulla belgialaisia oluita ja pelasimme Besserwizzeriä niin että meille tuli lähes sota. Ja nauroimme niin kovaa että korvissa on vieläkin tinnitusta :)

No comments: