02/06/2013

Shanti Softcorner, Mosebacke och Morfar Ginko.


Igår sökte vi en kemtvätt i ösregnet och råkade av misstag gå förbi en restaurang som såg mysig ut. Så när vi på kvällen undrade över var vi kunde äta ute med Alice var det inte svårt att välja, vi måste ju pröva om Shanti Softcorner var bra eller inte!


Stället var mysigt, färgglatt, personalen pigg och glad och maten var jätte god till ett rimligt pris.


Alice åt höna med kokos och cashew nötter, Fra lamm i vitlök och chili och jag höna med honung och cashewnötter. Alla rätter var jätte goda.


Stället var också mysigt inrett.


Dock med mobiltelefonsbilder i regit väder ser inget lika fint ut. Men nevertheless, gick vi till Mosebacke, för det var ju första juni! Och då måste man ju bara gå till en uteservering- regn eller inte. Sommar är sommar. På Mosebacke drack vi ett glas rosévin och Betta och Giuliano kom också med.


Jätte tråkigt dock att man inte får dricka alkohol utomhus efter klockan 23 i Stockholm så vakten kom och stängde ner allt. Man kände sig ju jätte välkommen. 


Så vi pratade och gick långsamt omkring på Söder och hamnade på Morfar Ginko, som har en jätterolig inredning (några bilder finns här) :) 


Sedan satt vi en stund på en bänk på Mariatorget (vilekn är en park, inte ett torg) och pratade om semesterplaner och bilresan Betta aldrig kommer att glömma...

En riktigt skön lördagskväll.

No comments: