18/05/2013

Trosa

På vägen hem från Linköping stannade vi i Trosa. Trosa är en så otroligt vacker sommarstad!

När vi kom fram var det helt tyst och dött på gatorna. Riktigt konstigt med inte en enda levande själ någonstans! Inte på gatorna, inte i husen, inte i trädgårdarna. Vi blev nästan lite fundersama över vad som hade hänt tills vi hörde musik och skratt någonstans långt borta.

Så jävla nyfiken som jag är måste jag ju naturligtvis få veta vad som pågick. Vi smög oss iväg till huset och kikade in mot trädgården och där var det bröllop på gång! Hela Trosa staden var på ett och samma ställe och firade ett pars kärlek för varandra.

Haha, småstäder.

Vi gick omkring, njöt av atmosfären och märkte att det var middagsdags. Vi åt på en riktigt fin och mysig restaurang som heter "Den Fina Fisken". Om någon är i Trosa så ät där- jätte gott! Eller ta iallafall en drink i trädgården- superextramysigt!

Jag har förrästen börjat använda Instagrams hashtaggar och geocaching appen som turistguider och tack vare dem fann jag att i Trosa skall det finnas helt riktiga, urgamla runstenar! Så ingen tid för kaffe på maten utan raka vägen ut på äventyr igen!

Och runstenar fann vi :)

No comments: