06/05/2013

Senaste Instagrams


Himlen på Och Himlen Därtill och lite reflektoiner från takarmaturerna. Tornis Atelje Bar i Helsingfors vinner nog med mysighet men utsikten från Skrapan är fantastisk! Rekommenderas för solnedgångar :)

En vacker segelbåt vid Hammarby slussen. Det var förresten roligt att turista och åka runt Stockholm med sightseeing båt- lärde mig allt möjligt!


En papperspåse från favoritbutiken Urban Deli lagg på marken utanför vår hemdörr. Ett tecken att man bör shoppa? :)

Vårens första jordgubbar!

Har så länge tänkt jag vill ha ett par Converse- Nej, de är tonårs skor- Nej, vill ha ett par- Nja, alla har ju sådana etc etc. Men nu har jag ett par vita. Är jätte nöjd :)

Margherita på en prommis i Gamla Stan.


Lampkronan på Folkbaren. Skulle passa vid vårt köksbord också. Håller på och söker nåt i rost&orange och så ser man den här.

Har funnit igen flera nya goda öl som bryggs i Stockholm. Favoriten just nu är Pang Pang. Besk och fruktig. Mmm :) skulle gärna åka snart till Belgien på en ölresa.

Coolaste väderleksrapporten! Dessa "bollar" finns som konstverk på Centralstation i Stockholm. Blåa och vita bollarna indikerar fint väder, bollar i gråa nyanser indikerar mulet och bollen i mitten höjs och sänks enligt utomhustemperaturen. Konstverket uppdateras en gång i timmen.

No comments: