03/12/2012

Sellainen buugi

Mitäs onkaan tapahtunut? Kävimme työporukan kanssa keilailemassa.

Ruotsissa iltapäivälehdet spekuloivat rakentaen skandaaleja tyhjästä että Madeleinen ja Jonakset häät sattuvat samalle päivälle. Englannissa taas kuninkaallisia vauvauutisia. Mutta vähänkö hauskaa ensi kesänä kokea Ruotsin hovin häähumua paikan päältä :)

Ensi kesänä onkin Stefiania ja Ramin häät, Utkumin ja Antonion häät, Mikon ja Nooran häät ja Marcon ja Giulian häät. Eli neljä eri mekkoa- eikö? 

Tapasimme Fran vanhan koulukaverin Alicen perjantaina AfterWorkin parissa. Alice on eka ihminen kenet oon nähny mätsäävissä korvalämmikkeissä ja kumisaappaissa :)


Hagapuistossa oli aivan ihanaa käydä sunnuntaikävelyllä. Jäätävän kylmää, aurinkoista, ja kauniita ääniä kun meri heilautteli jäistä kaislikkoa aalloillaan.


Olimme myös Stefanian ja Ramin synttäreillä lauantaina. Teemana oli "Forever Young" joten suurin osa neljästäkymmenestäviidestä vieeraasta oli pukeutuneena punkkareiksi, bänditeepaitoihin ja britit koulu-univormuihin. Liikaa geeliä tukassa, kiharoita, kreppiä, liikaa ja värikästä meikkiä sekä päähuiveja. Olipas nuoruutemme pääpainotteinen :)


Tanssimme tuntitolkulla ja soittolistalla oli vaikka millaisia muistoja herättäviä kappaileita...  Haddawayn What is Love, Spice Girlsien Wannabe, Hansoneiden Mmmbop ja kuinka se peppu pyörirään Macarenan tahtiin :)

Oli muuten mahtavaa huomata, että Italiassa, Englannissa, Espanjassa, Puolassa, Turkissa, Ruotsissa ja Suomessa on ollut samat tunnetut tanssibiisit ja jopa samanlaiset tanssimuuvssit!

Ootteko muuten ikinä miettineet mitä Hansoneille tapahtui? Ei hassumpaa :) (Ja vaihdoin muuten tämän perusteella Taylorin Zaciksi, ihan vaan tiedoksi).

1 comment:

Anonymous said...

Oo, Hansonit! IIK! <3