13/10/2012

Lokakuun kolmastoista


Tänään on ollut aivan ihana syyssää. Aamulenkillä en osannut päättää haluaisinko juosta kovempaa, koska aurinko teki niin iloiseksi, vai pysähtyä jotta voisin nauttia auringosta pidemmän aikaa.

Ulkoilu tuntui niin luksukselta tänään pitkän flunssajakson ja sen jälkeiselle markkina-analyysimatkustelulle. Kiertelin kolmen päivän kanssa markkina-analyytikon kanssa haastattelemassa asiakkaita ja sen aikana tapasin Göteborgin persialaisten makeisten mafian, saimme kaksi parkkisakkoa ja ohjelmoin neljän papin kanssa kirkon valaistusta. Outoja päiviä siis.

Olin niin poikki että eilisen Afterworkin aikana jouduin sanomaan kavereille hyvää yötä ja tulla kotiin nukkumaan ajoissa. Mutta nyt taas up and running.

Muuta syysmerkkejä:
- Kirjakaupasta ostin tänään Martina Haagin uusimman ja jonkun ruotsalaisen kirjailijan kirjan jossa joku perustaa aikuisille uimakoulun. Syysiltoina on ihana lukea höyryävä teekuppi seurana.
- Ruotsalais-Italialainen elokuva Videocracy, elokuva miten Berlusconin omistamat TV-kanavat vaikuttavat Italian kansaan, oli hyvä. Elokuvia on ihana katsella jos ikkunanlaudalla ropisee sade.
- Sain vihdoin itseäni niskasta kiinni ja lähetin kesän filmirullat kehitykseen.
- Kylläpäs lämpökynttilöitä kuluu!
- Keittiön yrttiruukusta on häipynyt basilika ja rosmariinia löytyy entistä enemmän ruuasta.  


3 comments:

Laura said...

Hej jee! Det här behövde jag nu för jag fattar inte riktigt det här med hösten ännu. Varför lyser inte solen och varför är det inte varmt? Varför har jag vinterjacka, yllevantar och mössa? Fattar int. Men kanske en kopp te, en bok och lite värmeljus kan hjälpa mig fatta? :)

Saara said...

Men är det inte bättre om du lever i total omedvetenhet? Kanske hösten går förbi snabbare? ?

:)

Laura said...

Haha, sant men en del av mig vill ju njuta av hösten också!