22/09/2012

Viikon uutiset

Afterwork: Tukholmassa on lähes Milanon aperitiivojen vertainen töiden jälkeinen pubikulttuuri. Jokaisessa kahvilassa/ravintolassa/kapakassa on viikolla "Afterwork" tarjoilu. Tosin Milanoon verrattuna kalliissa Tukholmassa ei ole halvempaa ruokaa tähän aikaan. Monet firmat järjestävät myös AW-tapahtumia, kuten kaikkien uusien levyjen, kirjojen, muotilehtien ja muiden tuotteiden julkaisut. Tällä viikolla olin Trananissa AW:lla Stefanian, Bettan, Bettan katusoittajakaverin ja Fran kanssa, mikä oli ihana tapa aloittaa viikonloppu. Työpaikka-agressiot unohtuvat nopeasti ja ropiseva sade teki enemmänkin hetkestä jotenkin ranskalaisen romanttisen kuin ärsyttävän.

See No Evil Hear No Evil: hupsu ja hulvaton elokuva vuodelta 1989 jossa sokea ja kuuro mies ystävystyvät samalla kun piilottelevat kultakolikkoa pahiksilta. 


Veronica Maggio ja Lucio Battisti: Jostain syystä hymisin Veronica Maggion laulua Välkommen in töissä. Tosin Veronica Maggio ei ole ihan musiikkimakuuni osuvaa, mutta siitä laulusta sain inspiraation kuunnella enemmän italialaisia klassikoita kuten Lucio Battistin La Canzone del Solea.

Maailman huonoin keikka: kyllä. Koin ihan oikeasti maailman huonoimman konsertin Gröna Lundissa torstaina. Olin kuunnellut Takida-nimisen bändin "You Learn" laulua jo kuukausia ja ajattelin mennä ilmaiseen konserttiin kuuntelemaan laulua livenä. Bändi oli vaan niin oksettavan kammottava! Teennäistä, kamalan kuuloista, ärsyttävää. Ja kehtasivatkin soittaa ensin 1,5 h muita mitäänsanomattomia lauluja kunnes "En gång till" (hahahah!!) huutojen jälkeen tulivat lavalle valkoisen sellon kera ja soittivat You Learnin playbackina! Jousi ei koskenutkaan selloon, laulaja ei edes yrittänyt laulaa oman äänensä päälle ja volyymi oli liian matala. Pakenin paikalta.


Indiska: ostin Indiskasta mustavalkoisen villapuseron ja oranssin irtokauluksen/kaulakorun koska halusin jotain lämmintä ja enemmän kontrasteja. Kontrasteja harrastan myös keittiössä jonne haluaisin kovasti laajentaa Marimekon astiastoa mutta pysähdyn aina juuri ennen kassalle menoa ja mietin onkohan tämä hinta sen arvoista.

Eva Kolun leffalista: googlaan vaikka kuinka useasti "chick flicks" jotta löytäisin uusia leffoja katseltavaksi. Eeva teki työn puolestani. Ei muuta kuin villasukat jalkaan, höyryävä teekuppi käteen ja vilttiin kietoutuneena nauttimaan uusista ja vanhoista elokuvahetkistä.

Muuta, lyhyesti:
- whatsapp-appi tekee maiden välisten ystävyyssuhteiden ylläpitämisen helpommaks kun saa osallistua päivän tapahtumiin ja tunteisiin lähes streamina :)
- myöhäisillan "parannetaan maailmaa" puhelut Pyren kanssa 
- sieni-ruuat. Esim possunlihaa, soijaa ja herkkutatteja. Mmmm.
- The Client List- Tv-sarja.

2 comments:

iina said...

ihana ingis! tuli ikävä!

Saara said...

ite oot ihana! ikävä takas!