17/03/2012

Lördagsmorgon


När jag vaknade denna lugna och mulna lördagsmorgon var mina första tankar "vad är det för dag? vad är klockan? var skall jag vara och när?" som nästan varje morgon. Jag har en tendens av att sätta hjärnan och spinna för fullt vid samma stund som jag öppnar ögonen. Men när jag fick för mig att det är lördag och jag har ingenting planerat blev jag väldigt road.

Man brukar ju tycka att mulet väder är tråkigt men det passade också perfekt för mig idag. Eftersom om solen skulle ha lyst skulle jag definitivt ha gått på en lång power walk och njutit av att vara ute.

Istället har jag tagit det lugnt :)

Jag har nämligen gjort sådant som jag annars inte hittar tid för. Som att kräma in kroppen med body lotion. Det tar ju alltid evigheter att sugas in i huden ! Jag har tittat på Americas Next Top Model Season 18 (Jättebra season! Hälften är amerikanare, hälften britter! De har bland annat gjort sina egna photoshoots från början till slut!), storstädat och haft en kaffestund.

Ja, jag har kokat kaffe och njutit av mitt kaffe med två chokladkex (ja kära Sverige, kex inte kakor) och bara mysat i min städade, fräsha bostad.

Men nog med det. Eftersom jag är en människa som inte har tid att vänta på att en kräm skall torka utan vill ha liv & lust skall jag nu ut på stan, till frissan och så måste jag köpa ett nyt minneskort till min Nikon så att jag äntligen kan börja fotografera!

Underbart veckoslut!

3 comments:

Anonymous said...

Oj, så ljuvligt.
Njut min lila sötnos.
Du är så fin.
mam

iinis said...

oot niin suloinen!

Saara said...

Mamma:njut ni också av Nådendal! IInis: ite oot <3