27/04/2011

The Wedding vol.2


6 comments:

Anonymous said...

Ihania kuvia ja ihanat häät! Ääh, mä en kestä! =) <3

-Leena

Saara said...

hihihi :) oli aivan ihanat :)

Anonymous said...

Siltä todellakin näyttää! No kovin kade en oo, kun itse vietin pääsiäisen Pariisissa, mutta jonkun näkönen pariutumisfiilis alkais olla käsillä. Eikä näin kauniit kuvat auta asiaa ollenkaan. Tahtoo! =)

-Leena

Saara said...

Niinpäs Leena, romanttinen Pariisi tai Ranksan maaseutu tuo aika varmana kenelle tahansa pariutumisfiilistä :) :) Onks siellä kivoja miehiä??? Leena muuten! Oon kirjotellu vaikka kuinka useasti kommentteja sun blogiin, mutta ne ei tuu näkyville :(

Leena said...

No se on outoa, jos ei kommentit tule näkyviin. Kotopuolen kommentit näyttää tulevan ihan ok, ja sunkin aina välillä. Ehkä kannattaa kokeilla nimettömänä? Mitään estoa ei pitäis olla, tietenkään.

Kovin kivoja miehiä ei oo tullut vastaan, tai ei ainakaan mitään sellaista, josta voisi tulla mitään. Ehkä mä oon liikaa töissä, töissä ja töissä. Ja lenkillä. :) Jotain sutinaa kyllä vois kehittää. :P Onhan tässä vielä aikaa. ;)

-Leena

Saara said...

Totta, anonyymina voisi kokeilla :)

No onhan sutinalle aikaa! Isket vaan kiinni :) Voisko sitä myös töissä ja lenkillä iskeä kiinni?? :) Tuu hei Milanoon joku viikonloppu. Mennään metallikeikalle ja näytän sulle kaikki sinkkumiehet ja voit valita että kelpaiskos niistä joku :)