11/03/2011

kuusi kuppia


Eilen oli hauskaa! Kävimme äidin kanssa työpäiväni päätteeksi Ventilator-nimisessä kaupassa, jossa myydään kirppismäisesti vanhaa tavaraa mutta myös paikallisen puusepän tekemiä pöytiä, tuoleja ja kaappeja. Löysin kaksi mukia/soppakulhoa, joista innostuin. Ajattelin hankkia Marimekolta muutaman kivan kipon ja tehdä niistä retomaisen sarjan!


Sitten jatkoimme matkaa Lindauhun, jossa vein äidin lempparikahvilaani. Kahvilassa on erillinen menü vaivoille :) Esim päänsärkyyn espresso ja sitruunamehua tai vilustumiseen kuuma maitoa ja hunajaa. Listassa on myös kahvia johon tulee kaakaojauhetta ja sitä nautin taas hymyillen, koska sitä join aina lapsena :)


Lindaussa kävimme kävelyretkellä ja ohittaessamme uutta seutua löysin teekaupan! Ja hauskaa oli teekaupassa huomata, että osasin kokonan saksaksi tiedustella mitä mikäkin tee on ja vielä ostaa 3 eri lajiketta. Teekapuassa oli myös kaksi ihanaa vihreäkukkaista teemukia ja otin nekin matkaan :) Zara Homesta ostamani edelliset isot teekupit kun vain hajoilevat.


Kävellessämme Lindaussa ihastelimme ihania järvimaisemia ja vuoria ja nautimme hetken hiljaisuudesta. (Niin, en minä paljon hiljaa ole kun saan tänne vieraita. Suu käy niin että leukaan sattuu kun pitää kertoa niin paljon juttuja.)


Ihan siinä lähellä oli hauskan näköinen kahvila. Sen nimi osoittautui myös hauskaksi: 37°. Kolmessakymmenessäseitsemässä asteessa oli erilaisia tuoleja ja pöytiä ja lamppuja ja kuppeja ja se toimi kauppana, kahvilana ja ravintolana. Menimme sinne aperitiivoskumpalle ja näin kivat mukit ja keskustelin omistajan kanssa ja ostin ne :) Kaikki kahvilassa käytössä olevat huonekalut ja astiat olivat myynnissä kirppismäisesti :)


Eli siten sain hankittua 6 uutta kuppia. Melkeinpä vahingossa. Ja kaikki tuli ostetuiksi punaisessa pallopaidassa, hihi :)

No comments: