30/01/2011

reinot jaloissa karvaisia rumpuja soittamaan?

Viime viikolla Jenni kertoi, että lauantaina olisi bändin nimeltä The Burning Rosettas -keikka ja että yksi bändin jäsenistä olisi suomalainen. Päätimme lähteä porukalla viettämään iltaa ja tutustumaan uuteen paikalliseen suomalaiseen (eh?).

Jenni tosin sairastui ja tehtävä jäi Fralle ja mulle. Saimme taas todistaa millaisessa pikkukylässä asunkaan. "Baari" oli olkohuoneenkokoinen paikka, itseasiassa varmaankin jonkun olohuone? Tai sellanen kellaribaari, jota jotkut ihmiset pitää kodeissaan. Paikka oli kyllä täynnä ihmisiä ja baari ja baarimikko löytyi...mutta tuli sellainen fiilis, että olisi ollut teekkarikylän salaseuran kokouksessa eikä baarissa. No anyways, ostimme oluet ja odottelimme bändin soiton alkua.

Bändi koostui kolmesta miehestä, joilla kaikilla oli reinot jaloissa ja valkoiset puvut päällä. Musiikki oli sen verran tylsää, että nukahdin! :) Kokemuspa sekin?! Bändin soittotauolla menin juttelemaan bändin suomalaiselle, mutta suomalainen vastasi että nyt ei oo aikaa kun pitää lähteä virittämään kitaraa. Okei.

Ainiin, unohdin kertoa. Rummut olivat päällystetyt valkoisella tekoturkiksella.


Ehkä ens viikonloppuna sitten taas Milanoon?

4 comments:

Leena said...

Reinoja Itävallassa, glögiä Ranskassa. Hyvä viikonloppu meillä. :D

Saara said...

No johan! Miten siellä muuten menee??? :)

Leena said...

Hyvin menee, kieltäkin alkaa jo ymmärtää eikä omassa puheessa tarvitse ihan kaikkea enää miettiä. Helpottaa ja nopeuttaa kummasti. :) Kylmä meinaa olla, tai siis, se nyt on suhteellsta, onko "vain" muutama plusaste "kylmä"... Blogista löytyy tarkemmin kuulumisia!

Saara said...

blogi? blogi? oi oi oi, lukemaan :)