28/12/2010

Sieluton kaupunki


Olen unelmoinut päivästä Helsingissä kauan. Ajattelin miten ihanaa olisi shoppailla Marimekolla, juoda glögiä, katsella Tuomiokirkkoa ja käydä kampaajalla joka ymmärtäisi mitä sanoja suuni muodostaa. Tuntea olonsa kotoisaksi ja nauttia.

En tuntenut oloani kotoisaksi. Tunsin itseni täysin outsideriksi. Tunsin, etten kuulu sinne laisinkaan. Tunnen itseni kyllä todella kotoisaksi rakkaiten ystävieni seurassa, vanhempieni kodissa tai muuten vaan Suomessa. Mutta Helsinki ja minä ei oikein tulla toimeen.

Olenkohan vaan saanut nauttia liikaa somista eteläeuroopalaisista kaupungeista joissa kukatahansa tuntee itseänsä kotoisaksi? Vai onko Helsinki vaan liian laitosmainen josta puuttuu sielu, lämpö, kapeat kadut ja pikkuputiikit?

Rakastatteko te Helsinkiä? Olisi ihanaa jos joku voisi saada mut eri ajatuksiin :)

Oli kuitenkin aivan ihanaa saada kahvitella Marian kanssa ja illastaa Iinan ja Paulin kanssa. Eikä ollut huono asia sekään, että Indiskasta sain ihanan pipon, lapaset ja kaulahuivin ja Benettonista laukun ja puseron. Napsin samalla kuvat Accessories kaupasta ostetuista alushousuista ja kukkarosta.  

4 comments:

Anonymous said...

En rakasta Helsinkiä. En osaa verrata sitä kaupunkeihin ulkomailla, kun niistä ei ole kauheasti kokemusta, mutta viihdyn paremmin maalla. Siellä on lämpöisempi tunnelma. =) Saas nähdä millainen tunnelma on Toulousessa, jonne lähden kevääksi, la ville rose...

-Leena

Saara said...

Niin, me Leena taidetaan olla vähän maalaistyttöjä :) Ai Toulouse on nyt sit se paikka. Jännittävää!!

Pyppe said...

Oj, vilken fin väska! I like! :)

Saara said...

Tack Pyrtsi :) Jag har sökt efter en blå och blev helt förvånad när jag fann den, det var bara måsta på att skaffa :)