05/11/2010

Tee


Yksi asia, joka on vaikea tehdä tällä puolella Itävaltaa on ostaa hyvää teetä. Suomessa voi marssia mihin tahansa ruokakauppaan ja siellä on vastassa tie mitäkin ihania Tiikerin päiväunia, marjateetä, Uskollista ystävää, vihreetä, valkoista ja rooibosta. Jos Suomessa haluaa vähän jotain erikoisempaa on aina olemassa teekaupat ja esim. Säästä ja punnitse ketjun teevalikoima on mahtava! Ostin myös usein teetä esim. Indiskasta tai Stockmannin irtomyynnistä.(Vantaan Jumbossa on teekauppa joka myy mansikan ja shamppanjan makuista teetä. Vinkkinä vaan...). 

Täällä isommissakin ruokakaupoissa on pienet valikoimat ja löytyy vaan Twiningsin vaniljaa, epämääräistä piparminttua ja kamomillaa. Siinä ne sitten olikin.

Onneksi äiti toi mukanansa teetä Suomesta pahimpaan hätään ja nyt löysin luontaistutrekaupasta Yogi Tea valikoiman. Oon jopa lopettanut 1-espresson-tunnissa juomisen ja korvannut sen guaraanaa sisältävällä energiateellä :)

4 comments:

mam said...

Sötnos, vi tänkte på samma sak!! Vänta får du se!

karin said...

vad mysigt det ser ut! förstå visserligen inte vad du skriver, men ändå... ;) jag älskar te och dricker det mycket hellre än kaffe.

jo, jag trivs jättebra! :) la nyss upp lite bilder från lägenheten...

hoppas du har en fin allhelgonahelg!

Laura said...

Jag gillar också Yogi Tea :) Är det så att det finns "verser" på alla tepåsars papperslappar? Åtminstone var det så på ett Yogi Tea som jag hade :) Jag tyckte att det var SÅ kiva.

Saara said...

mamma: tusen tack :) :)

Karin: kollade bilderna, supermysiga!!!

Laura: här finns det yoga positioner!!! :)