12/09/2010

Herbstmesse

Eilen kävin kolleegani, hänen poikaystävänsä ja heidän ystäväpariskunnan kanssa syysmessuilla messukeskuksessa. Ständejä oli vaikka miltä aloilta! Jokaikinen paikallinen yritys oli edustettuna, eli olisit yhtä hyvin voinut valita talopaketin, ostaa viiniä tai makkaraa, valita hääpukusi tai tehdä puhelinliittymäsopimuksen.

Messuja kierrellessä löysin jotakin varsin kiinnostavaa. Hevosen maidosta tehtyjä voiteita! Aloin ensin nauraa ja raapia päätäni, että mitä ihmettä, mutta psoriasista "sairastavana" olen aina kiinnostunut uusista ihoon liittyvistä hulluuksista. 

Päätin lopulta ostaa kasvovoiteen, sillä se oli muutenkin loppumassa. Ajattelin, että jos tuote on mieluisa voisin tilata netistä myös vartalotuotteita.

Tähän mennessä olen oillut tyytyväinen :) Voin kirjottaa lisää raporttia vaikka kuukauden päästä, jos alan erityisesti pitämään tuotteesta. Ymmärtääkseni tuoteperhe on patentoitu Itävallassa ja sitä voi ostaa vain Internetin tai messujen kautta. Eikä muuten ollut mitenkään kallista.

6 comments:

Kaitaliina said...

Kuulostaapa hauskalta! Olisi kiva kuulla raporttia myöhemmin ja muutenkin enemmän tuotteesta tyyliin "mitä se tekee". Mäkin aina innostun tuollaisista pököistä tuotteista;)

Saara said...

Hihi, joo kerron kunhan ehdin hieman aikaa käyttää :) täytyisi varmaan tilata vartalovoidetta ja katsoa miten se tepsii koko kehoon :)

iinis said...

kulta, oot niin soma ja hupsu ja bör! tuli kauhea ikävä meidän pöhköjä juttuja :')

Saara said...

iinis, ite oot soma, hupsu ja bör <3

Laura said...

Ahaa, så du sätter Edelweiss i ansiktet och jag äter det ;) (syftar på min Edelweiss-choklad, läs inlägget om du vill) Kärt barn har många användningar :D

Saara said...

joo, läste i din blogg :) vi är nog pölliga finländare vi :) hihihi (blev annars jätte intresserad av hur chokladen smakar!)