23/06/2010

Puuuuust! Det tar ju aldrig slut! Jag har packat alla köksredskap i lådor, men de är alla i köket, eftersom jag inte har rum för dem någonstans. Skåpena står tomma. Alla böcker är också i lådor och lådorna framför bokhyllan. Kläderna håller jag på och stryker och sorterar men jag har inte mera passande kassar och lådor och funderar vad det skall hända till dem. Jag räknade ut att detta är 12:e gången jag flyttar! Och det är bara 10 månader sedan jag flyttade senast.... när tar allt detta slut? När skall jag få stanna i ett hus i en längre tid och bara njuta? Sedan skall jag aldrig aldrig aldrig mera flytta eller ens storstäda! (Ååh mamma läs inte detta!)

Bor annars någon påriktigt i inredningstidningarnas supervita hem, där du inte ser någonting onödigt någonstans? Behöver jag faktiskt alla grejer jag har? 

6 comments:

Laura said...

Om någon bor sådär så blir jag arg! ;) hehe

Saara said...

bra :) känndes genast bättre :) nog för att nu när jag för grejer hit och dit så börjar jag nog undra varför jag köper så mycket allt möjligt. Man skulle ju kunna leva med mindre "tavara" :)

mamma said...

Oj, jag läste redan. Ups, förlåt! Hmm men det va ju bara din mamma.

Saara said...

Mamma! Vad roligt att du kan kommentera! Du är ju så duktig med datorer :)

Kwil said...

I adore white washed rooms. So serene.

Saara said...

Me too! Does anyone have those kinds of rooms though?