28/06/2010

Hömppätyttyjöjen hömppäaamiainen

Olipa kerran hömppätyttö S, joka aikaisin aamusta lähti maalta suurkaupunkiin unohtaen bussikorttinsa ja käteisensä maalle. Hömppätyttö S joutui siis kävelemään ilmaiselta parkkipaikalta keskustaan, noin kahden kilometrin matkan. Koska hömppätyttö ei ole tavallinen tyttö, vaan hömppätyttö, niin tämä teki matkastaan kiinnostavamman tekemällä sen navigaattorin voimin. Tämä siis sai tietoa navigaattorilta, että oikealla on Finlandiatalo ja lähin McDonalds on kulman takana kunnes hän päätyi Fazerin kahvilaan Hömppätyttö iin kanssa.
Hömppätytöt söivät yhdessä hömppätyttöjen tapaan aamiaista, mutta ei ihan tavallista aamiaista. Nämä söivät läksiäisruokaa ja siksi se olikin juhlavaa. Siihen kuului höpinää ja suklaakakkua ja lahjoja :)
Vatsat pulleina herkuista nämä lähtivät kaupungille ottamaan päivän asu- kuvaa. Tosin toinen niistä kävi sen jälkeen viimeistä kertaa asunnollaan ja halusi ottaa viimeisen sen asunnon asukuvan ja siksi se julkaistaan nytten. Eikä sitä hömppätyttöjen ottamaa.
Esittelyssä hömppätyttö ii:
Ballerinat: Lolita, Milano
Shortsit: Esprit, Tallinna
Paita: Vero Moda
Laukku: Longchamp
Aurinkolasit: Prestige Stockmann
Korvikset: PN
Rannekoru: Kalevala

Ja viimeinen tämän asunnon asukuva, hömppis S:
Hame: Zara
Topit: H&M
Pusero: Zara
Kori: kirppikseltä
Huivi korissa: Stockmann Silk

5 comments:

Laura said...

no olipas hömppämäistä :) heheh kiva

Saara said...

hehhe :) iina och jag använder en massa ord, som inte många andra. typ höpsö, hupsu, hömppä och så har vi också egna ord som "bör" :) väldigt djupt och intressant, jag vet :)

Laura said...

Hehe nåjo, min pappa brukar använda ordet 'hömppä' :D men han använder annars också mycket sånadär konstiga roliga uttryck :D

Sv: Det är nog någon sorts bomullsaktigt :) Jag sku kunna testa med rengöringsmjölk först och om det inte går bort får jag testa någon bleach.. :P

iinis said...

BÖR :) :)

Saara said...

Bör :) !!!