11/05/2010

Itävallassa

Lento meni Zürichiin vallan mainiosti ja kentällä minua oli vastassa yrityksen taksikuski. Ajelimme Sveitsistä Itävallan puolelle hän kertoen asioita saksaksi ja minä kysellen ja ihastellen englanniksi. En siis puhu laisinkaan saksaa ja siksi haluaisin työskennellä saksaa puhuvassa maassa. Jotta oppisin :)
Pääsin hotelliini, joka on todella mukava. Mutta mitä sitä hotellissa kököttää? Lähdin kaupungille. Olin yllättynyt nähdä, että täällä Milanolaiset superlaihat tytötkin näyttäisivät valailta. Olen paikassa jossa jokaisella on pituutta mallimittoihin asti, laihoja kuin mitkä ja jokaikisellä on pikimusta tukka. Näytin varsin huvittavalta vaaleatukkaiselta lyhyeltä pullukalta kun taapertelin katuja. Ei se mitään, hymyilin vaan ja tervehdin tuijottajia :)
En kyllä ihan tajua miten ne ihmiset niin tuon näköisiä ovat kun ainoat ruuat ja juomat joita olen kahviloissa nähnyt on rasvaa ja sokeria. Tilasin cappuccinon (Kyllä, minä juon mielelläni cappuccinoa 12 jälkeen. Tosin en ihan kaikkialla Italiassa) ja sain kupillisen vispattua kermavaahtoa, jossa pohjalla oli tilkka kahvia. Mamma mia!
Tosin ymmärrän miten kaikki naiset pukeutuu niin kauniisti…. Täällä on kasapäin halpoja vaatekauppoja joissa myydään kaikenmaailman kauniita vaatteita. Tosin laadultaan ei niin kestäviä…
Nyt ajattelin vielä opiskella hetken huomista haastattelua varten, käydä illallisella ja sitten rentoutua kylpyammeessa katsoen tietokoneeltani Sinkkuelämää-jaksoja. Eiköhän se haastattelu mene paremmin, kun on rento ja levännyt olo ja jaksaa herätä aikaisin laittamaan itsensä somaksi :)
 I am in small city in Austria where the food is made of fat and sugar, where all the girls look like models, where I am the only one with blonde hair and where shops are filled with cheap and cute clothes. I bought a white dress and a necklace. Now I will study a bit for the interview, eat dinner and then relax in the bathtube watching Sex And The City- episodes from my laptop. Tomorrow I have my interview….

6 comments:

Maria said...

lycka till med din arbetsintervju! Bra att du är i södra delen av Österrike, i norr (runt Linz-trakten) lär de vara lite främlingsfientliga av sig, men i syd och i Wien lär dom vara "normala" :)

Ich wünsche dir viel Erfolg mit deinem interview :)

Saara said...

Tusen tack Maria :) Jag hoppas också det skall gå bra!

Danke Schön! Du bist sehr wunderbar!

Saara said...

Tusen tack Maria :) Jag hoppas också det skall gå bra!

Danke Schön! Du bist sehr wunderbar!

iina said...

Iik,onnea matkaan :)
Aika ihanaa varmaan viettää keväistä päivää Itävallassa rapposen rauhassa!

Saara said...

Kiitos :) Ihan hauskaa on ollut, tosin nyt illalla tuntuu hieman yksinäiseltä. Olishan se hauskaa kun olisi seuraa mukana! Mun täytyy kertoa sulle vaikka huomenna tai torstaina mun illallisesta, se oli spektaakkeli :)

Alma said...

Tsemppiä tsemppiä. Tosin taitaa olla jo takana päivä? Miten meni??