31/12/2009

Kylmä sää ja kuuma juoma

Eilen oli ihana päivä! Aloitimme sen luistelemalla Rautatientorilla. Luistimien vuokraaminen ja luistelu maksoi aikuisille kympin ja opiskelijoille seitsemän euroa. Jää oli hyvässä kunnossa ja se putsattiin tasaisin väliajoin. Kahvilaan pystyi kävelemään luistimet jaloissa ja sieltä sai vaikka mitä herkkujuomia kuumana. Otimme paljon valokuvia ja hassuja videoita :)

Jatkoimme hauskuutta Design Museossa. Museon "Suomalainen muoto" näyttely oli kiinnostava ja hauska ja Marco ja Giuliakin valitsivat "ton tuolin haluaisin meijän taloon!" Museon korunäyttely oli ajoittain ihastuksia herättävä ja välillä naurupuuskia vapauttava. Kellarin Gummerus ja piparkakku- näyttelyt olivat pieniä ja tylsiä.

Pojat halusivat syödä jotain isoa ja rasvaista ja maukasta niin menimme Memphikseen hampurilaisille ja olen aika varma, että kulutimme ne kalorit sen jälkeen Bodomin järvellä jossa kävelimme vyötäröön asti ulottuvassa lumihangessa katsomaan Bodomin järveä.

Illalla kökötimmekin sitten asunnollani verkkareissa, teemukit kainaloissa, vilttien alla. Katselimme Aku Ankkoja vuosilta 1930-1960 youtubesta, söimme lohi-illallista ja Juusokin tuli seuraksi, niin kuin yleensä jos ruokaa on tarjolla :)

No comments: