15/10/2009

Skumppaa Kappelissa



Äiti-tytär-kaupungilla teemalla ollaan jatkettu taas tänään! Tapasin äidin jo 14 maissa ja ehdittiin tehdä vaikka mitä! Hoidin laina-asioita pankissa, käytiin Kappelissa skumpalla (tästä on kertynyt joku äidin ja mun vakkaripaikka. On muuten hassua miten mun kaikkien kavereiden kanssa on jokin tietty kahvila/ravintola/baari jonne sitä usein mennään...) ja sitten pienen Espa- kävelyretken ja torikojujen syynaamisen jälkeen päädyttiin Wanhaan satamaan "giornata italiana"- tapahtumaan.





Italiateeman innoittamana mentiin Papà Giovanniin syömään isot, lämpimät ja kermaiset pastat ja juomaan ison karahvillisen viiniä. Päivä jatkui Stoccalla (jossa on näköjään osastot mennyt ihan uusiksi) ja siellä nautimme espressot.





Tajusin myös tänään talvisaappaita hiplailessa, että joudun sittenkin ostamaan vuorelliset, joissa ei ole vetoketjua, jos haluan jotkut lämpimämmät talvisaappaat. Saan siis tehdä uuden ostosretken tässä joku päivä...

1 comment:

Laura said...

Alltså nu börjar jag snart bli lite avundsjuk på ditt liv ;) Du gör hela tiden en massa coola saker och det enda jag gör är att jag tittar på America's Next Top Model i soffan eller sitter i graduskrivningshuset framför datorn och blir stel i ryggen. Kanske dags att göra nånting annat i mitt liv :) Btw, din vinterjacka är precis i samma stil som jag skulle vilja ha till vintern! Sådär lite lösare modell åtminstone delvis.