30/10/2009

Pikkujoulut


Eilen vietimme pikkujouluja. Vaikka juhlia edeltävinä päivinä supistiin kahvitrauoilla miten outoa ohjelmaa onkaan taas keksitty ja miten aikasin juhlia ollaan viettämässä, niin lopputuloksena täytyy todeta, että oli varsin hauskaa :)


Kävimme ensiksi isolla joukolla Tonox-nimisessä keskuksessa pelaamassa jalkapalloa istuen satulatuoleilla, jääkiekkoa, jota sai pelata vain käsin, lentopalloa, joka pelattiin polvilteen sekä urheilujuomana kittasimme kaljaa. Paikka ei ollut kovinkaan chic mutta hauskaa oli!


Nauru jatkoi raikumistaan Pressan jossakin kabinetissa jossa illastimme oikeasti superhyvää ruokaa. Meillä oli myös niin hauskaa että sain yhdellä jutullani puolet pöydässä istujista tippumaan lattialle naurusta :) hihi. Ja kävimme äijäkilpailua, jonka tuloksena täytyy todeta, että Jaana, Leena ja minä ollaan äijempiä kuin Janne ja Janne. En tiedä onko tämä ylepyden aihe :)


Ilta jatkui sitten Aussie Barissa ja Rymy-Eetussa ja valokuvia saadaan varmaan tarkastella maanantaina, kun ei valokuvaaja päässyt tänään töihin asti...

No comments: