19/12/2009

Kidneypapusalaattia

Eilen oli osastomme joululounas, jossa joimme viiniä ja alkoholillista glögiä jo puolilta päivin. Tämän jälkeen valaistuslaboratoriossa juotiin kahvia ja baileystä ja jo alkuillasta olimme keskustassa bissellä...
... tänään on siis tarpeellista saada paljon energiaa tällaisen juhlimisputken jälkeen ja siksi tein superhyvää kidneypapusalaattia ja kanafilettä. Jälkkäriksi tietenkin nocciola-espressoa :)

Illasta tuleekin mukava Kaamos-kuoron joulukonsertissa :)
Kidneypapuja
Hyviä oliiveja
Fetajuustoa
Pastaa
Aurinkokuivattuja tomaatteja
Rucolaa
Kananfile, paistettuna mangocurry-mausteseoksessa ja balsamicossa.
pippuria, suolaa, oliiviöljyä

1 comment:

Jenny said...

Haha vad härligt, ja men då är det aldrig för sent att få fram barnet i sig ;D