20/10/2009

Sumopainijasielunsiskot


Tapasimme Iinan kanssa näin tiistai aamuna syömään yhteistä herkkuaamiaista Fazerin kahvilaan. Ja herkkujahan siellä vasta olikin! Oli aivan ihana tapa aloittaa aamu juoruilemalla, naureskelemalla ja herkkuja syöden. Muutenkin olen alkanut arvostamaan tätä nykyisen työntekoni vapautta, kun voi hyvin viettää aamuisin muutaman tunnin jossakin ihan muualla kuin tietokoneen ääressä. Pitäähän sitä inspiraationsa jostakin hakea!

Iinan kanssa ollaan käyty aamiaisella toistekin. Tässä arvostelu lempipaikoistani:
Fazerin kahvila: Avara mutta tunnelmallinen.Ekstraa: täytekakku, Fazerin konvehdit ja kuuma maito kahviin. Leivät tuttuja Fazerin herkkuleipiä. Söpö ympäristö ja isot lautaset joihin mahtuu. Harmillista: syö liikaa :)
Tin Tin Tango: Pieni ja herttainen. Ekstraa: lautapelit ja pöytiintarjoilu. Harmillista: valmiit annokset, buffee on aina hauskempaa kun saa itse valita.
Café Ekberg: Söpöllä paikalla, tosin kahvilassa kaikuu. Runsaasti valinnanvaraa laidasta laitaan. Ekstraa: hyvää maksapasteijaa. Harmillista: pienet lautaset.
Luft: Söpö sisustus. Ekstraa: hyvä murovalikoima ja Fazerin vaniljamunkit. Harmillista: henkilökunta hidas. Hyvä paikka kirppisostoksien lomassa!

Inside-vitsi siis lähti siitä, että kävelimme ulos kahvilasta kuin sumopainijat konsanaan...

2 comments:

sumopainiina said...

hei rakas sumopainija :)
ihana toi sun arvostelu, tuli taas jo nälkä, ahaha.

Saara said...

syöminen on elämän tarkoitus, oi carriina bradshawiina!